Fresh Park Venlo

Zoek je naar vers, dan kom je uit bij Fresh Park Venlo. Het complete bedrijventerrein voor de verssector.

Met een oppervlakte van 130 hectare, meer dan honderd gespecialiseerde bedrijven en een onschatbare hoeveelheid verskennis en –kunde staan wij als businesspark steeds nadrukkelijker op de kaart.

Fresh Park Venlo is een 130 hectare groot businesspark met een ongekende clustering van versbedrijven, -producten, en -kennis. Fresh Park Venlo is thuisbasis van zo’n 130 versbedrijven en toeleveranciers. Van teler tot transporteur, van handelaar tot verpakker en van bulk tot panklare versproducten. Of het nu vlees, vis, zuivel, sierteelt of groenten en fruit zijn, alles komt samen op Fresh Park Venlo.

Doordat al deze producten en partijen bij elkaar zitten, ontstaat er een grote concentratie aan vakkennis: theoretisch, maar ook praktisch. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten, innovatie in opslag en verpakking of vernieuwingen op logistiek gebied. En of u nu een grote of juist een kleine ondernemer bent, dat maakt geen verschil. Want iedere versondernemer profiteert rechtstreeks van de gedeelde knowhow, de korte afstanden en op maat ontwikkelde faciliteiten.