Kennisinstellingen

Kennis en kunde uit het verleden waarborgen de economische groei en werkgelegenheid voor de toekomst. Fresh Park Venlo en onze omgeving is een ontmoetingsplaats van samenwerking en vernieuwing. Onderwijs- en onderzoeksinstellingen in de nabijheid van of gerelateerd aan Fresh Park Venlo:

Fresh Park Business School
De Fresh Park Business School is een opleidingsloket voor alle medewerkers die werkzaam zijn op Fresh Park Venlo. De Business School is een initiatief van de Fresh Park Business Club. Er worden complete bedrijfsopleidingen in maatwerk ontwikkeld, trainingen en cursussen verzorgd en opleidingsadviezen gegevens. Voor Fresh Park Business School staat bedrijf en medewerkers voorop.
www.fpbschool.nl

Fontys Food & Flower Management Venlo
Een opleidingsdifferentiatie van de HBO-bacheloropleidingen International Marketing, Logistiek & Economie en Logistiek & Technische Vervoerskunde.
www.fontys.nl

Citaverde College
Opleidingcentrum voor voeding, natuur en milieu met vestigingen verspreid over de gehele provincie.
www.citaverde.nl

Platform Agrologistiek
Een agrologisitek platform van bedrijfsleven, overheid, kennisinfrastructuur en intermediaire organisaties dat concrete bedrijfsproblemen gezamenlijk aanpakt.

Food Valley Wageningen
Fresh Park Venlo is lid van de Food Valley Society. Een concept dat, door gebruik te maken van de beschikbare kennisinfrastructuur, bijdraagt aan versterking van de concurrentiepositie van het Nederlandse bedrijfsleven.
www.foodvalley.nl