Terreinbewoners

Fresh Park Venlo bestaat en bloeit dankzij de bewoners van het park, ondernemers zoals u. Op dit moment zijn ruim 100 versbedrijven op Fresh Park Venlo gevestigd. Als het goed met hen gaat, gaat het goed met ons. Wij maken ondernemers op ons terrein dan ook graag het leven gemakkelijk, zodat u zich kunt bezighouden met uw core-business. Fresh & Food. Als ontwikkelaar en beheerder van het terrein weet Fresh Park Venlo waar u als vers en food gerelateerde ondernemer behoefte aan heeft. En daar is onze facilitaire dienstverlening op gericht. Het Facilities & Beheer team staat voor u klaar.

Als Facilities & Beheer van Fresh Park Venlo streven wij er continu naar om u optimaal van dienst te zijn. We zijn de vraagbaak voor alle bewoners en willen deze functie zo goed mogelijk vervullen. Heeft u vragen, opmerkingen of meldingen over ons park? Neem dan contact met ons op.

Acquisitie & Ontwikkeling voor terreinbewoners
Naast het Facilities & Beheer team staat ook het team van Acquisitie & Ontwikkeling voor u klaar. Eenmaal gevestigd op Fresh Park Venlo houden uw toekomstplannen niet op. De vers-en-foodbranche is een dynamische wereld waarin u voortdurend nieuwe wegen, strategieën, afzetmarkten of samenwerkingen zoekt. Het team van Acquisitie & Ontwikkeling helpt u graag om te blijven groeien.